Bimota DB11



Kém fotókon tette közzé a gyártó Bimota DB11 VLX kinézetét , a kompresszoros motor sport megjelenésű EICMA elmúlt évben ( a fenti képen a koncepció formában) . Információk szerint a Bimota , a DB11 VLX fog nagyjából 190 lóerős (akár a 160 lóerős származó állomány Ducati Testastretta 11 ° engine) . Bimota azt mondja, hogy elsősorban a megbízhatóság, mint lóerő csúcsteljesítmény , és minél több fontos adat lehet, hogy a hatalmas £ 105 / láb nyomaték a motor várhatóan fejlődni a középkategóriás annak csavaros kompresszor .

Bimota azt állítja, a kompresszor csak növeli mintegy 10 font a súlya a szívómotor DB11 , miközben azt állította, száraz tömeg alatt 400 £ . Azon kívül, hogy szoros kapcsolata a Ducati , Bimota dolgozik termelési BB2 superbike hajtott egy BMW S1000RR motort. Bimota is van egy túrakerékpár , a fajta, és enduro , mindegyik Ducati hatalom.
Talán a legérdekesebb az a hír , hogy számolt be több, mint egy olasz Ezine Roberto Comini , a milánói székhelyű gyógyszeripari mágnás , megállapodást ért el egy meg nem nevezett svájci üzletember tulajdonjogának átadása Bimota egy svájci csoport, amely jelentős tőkét adja a fejlesztési az új modellek . Források szerint a hivatalos bejelentést kell tenni a jövő héten.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS